SUBJEKTO Nr: 130018067                                              

PREMIUM KLASĖS SIAURALAPIO GAUROMEČIO ARBATA "PASKUTINIS IMEPERATORIUS"

ezgif-3-f199b7da347b
ezgif-3-f199b7da347b
ezgif-3-b4cc6a74fb0f
ezgif-3-b4cc6a74fb0f
ezgif-3-43f399f1f242
ezgif-3-43f399f1f242
Įsigyti šios arbatos galite ČIA

Premium klasės arbata " Paskutinis imperatorius " gainama naudojant unikalią technologiją. Šiai arbatai sukurti mus įkvėpė garsioji „Tie Guan Yin“ arbata. Ši arbata yra fermentuojama anaerobinėmis sąlygomis (be deguonies ), dėl kurios joje susidaro padidėjęs GABA (gama-amino sviesto rūgšties) kiekis. ⠀ 

„Paskutiniojo imperatoriaus“ gamybos metu siauralapio gauromečio lapas susukamas į labai tankų gumulą ir jo viduje visiškoje tamsoje be oro patekimo vyksta fermentacijos procesas (24 val.). 

Dėl kruopštaus darbo iš viso siauralapio gauromečio lapo gaunamas labai mažas ir vientisas juodas gumuliukas. Paruoštas išsiskleidžia ir suteikia nepaprastą skonį ir aromatą.

Šio proceso dėka susidaro didelis gama-amino sviesto rūgšties kiekis - svarbiausias žmogaus centrinės nervų sistemos slopinamasis neurotransmiteris, kuris atsispindi organinėse ir terapinėse Ivano arbatos savybėse.

GABA tyrė japonų mokslininkai. Paaiškėjo, kad ši arbata stimuliuoja kraujo tekėjimą smegenyse, didina smegenų veiklą ir reguliuoja medžiagų apykaitą. Tyrimais nustatyta, kad nemiga pastebimai palengvėja, sumažėja depresija ir autonominės nervų sistemos sutrikimai. GABA mažina nerimą ir įtampą, taip pat turi tonizuojantį ir raminantį poveikį. Būtent šios medžiagos kiekis lemia raminantį poveikį geriant Ivano arbatą! Ši arbata rekomenduojama žmonėms, turintiems mažą streso toleranciją.

Kaip paruošti arbatą „Paskutinis imperatorius“? 

Geriausia tokią arbatą virti inde, kuris gerai palaiko šilumą. Pavyzdžiui, arbatos kolba ar stiklinis arbatinukas. Stiklinis arbatinukas leidžia jums pasigrožėti procesu, pamatyti, kaip „gumuliukai“ gražiai išbrinksta, išsiskleidžia, juda, tarsi būtų gyvi, užimdami visą erdvę. Arbatą galima užvirinti kaip įprasta - 2 gr arbatos 200 ml. vandens arba 10 gr litrui, palaukti, kol arbatos lapai išsiskleis, ir mėgautis arbata.

„Paskutinis imperatorius“ arbatos ypatybės:

  • Labai stipri 
  • Neįprasto, sodraus skonio ir aromato nei įprasta siauralapio gauromečio arbata
  •  Užpylus  „arbatos gumuliukai“ išsiskleidžia
  •  Daug laiko bei  darbo reikalaujančios technologijos 
  • Galima užvirinti iki 10 kartų


Žemėlapis
Apie